Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید بتوان گفت ایران عزیز از جمله کشورهایی است که برای رسیدن به جایگاه فعلی‌اش تنها به خود متکی بوده است. جوانان غیوری که در تمام عرصه‌ها سنگر را رها نکردند، چه در دوران جنگ تحمیلی و ناعادلانه عراق به ایران و چه در جنگ تمام عیار اقتصادی غرب علیه کشورمان که در هر دو حالت ملت شریف کشورمان با مقاومت‌های خود ماندند و ساختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با دست‌های خالی و بدون هیچ حمایتی و تنها با تکیه بر داشته‌های خود آنقدر تلاش کردند که امروز در دنیا نام ایران در عرصه‌های مختلف علمی، فناوری، پزشکی، هسته‌ای و غیره می‌درخشد. امروزه دانشگاه‌های بزرگ و مطرح جهان، شاهد حضور دانشجویان و نخبه‌های ایرانی بوده که نتیجه آن رتبه‌های برتری جمهوری اسلامی در جهان، به‌ویژه در منطقه است. 

شنیده‌ها چقدر با واقعیت تطابق دارد؟ 

اگر نگاهی دقیق‌تر به اتفاقات منطقه داشته باشیم به خوبی درمی‌یابیم در حالی که در همسایگی‌مان روزانه هزاران انسان مظلوم و بی‌دفاع بر اثر زیاده‌خواهی‌های عده‌ای ابرقدرت به خاک و خون کشیده می‌شوند، به لطف مدافعان حریم امنیت مرزها، مردم کشورمان در آسایشی کامل مشغول زندگی روزمره خود هستند. جای انکار ندارد که تحت تاثیر تحریم‌های یک‌جانبه و اعمال فشارهای آمریکا و متحدانش،  معیشت مردم تا اندازه‌ای با سختی روبه‌روست که شاید گاهی برخی را به نقد وا می‌دارد، تا آنجا که در مقام قیاس، تمام دستاوردها را فراموش می‌کنند و با مقایسه ایران با کشورهای غربی، به دنبال تخریب و سیاه جلوه دادن کل ماجرا و به عبارت بهتر خودتحقیری هستند. اما این نکته را هم به یاد داشته باشیم که همیشه واقعیت آن طور که ما تصور می‌کنیم و یا می‌بینیم نیست.

اینها تنها بخشی از واقعیت بدون روتوش دنیای غرب و اروپاست که عده‌ای با بزرگنمایی و تحریف واقعیت، تلاش می‌کنند تا آن را مدینه فاضله‌ای جلوه دهند که شاید رویای خیلی‌ها باشد و از شرایط اقتصادی فعلی کشور تحت تاثیر تحریم‌ها، در جهت اهداف خود بهره ببرند و با زیر سوال بردن همه چیز در کشور به مردم این ذهنیت را القاء کنند که جمهوری اسلامی ایران یکی از عقب‌مانده‌ترین کشورهای جهان است. مثلا درخصوص قوانینی که در راستای رعایت حجاب و یا ممانعت ورود بانوان به استادیوم اجرا می‌شود، به طرز همه جانبه و یکپارچه‌ای درصددند تا بگویند ایران، کشوری جنسیت زده و مرد سالار است که مانع پیشرفت زنان شده و به آنها میدان نمی‌دهد و با قیاس آنها با زنان غربی به دنبال گرفتن خودباوری از بانوی ایرانی و سوق دادن او به سمت خودتحقیری است. اما آنچه در واقعیت امر همه ما می‌دانیم خلاف چیزی است که اکنون دلسوزان آن ور آبی در تلاشند تا نشانمان دهند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

ویدئو و تصاویر فوق به خوبی پرده از واقعیت‌های بسیاری برمی‌دارد و آمریکای بدون سانسوری را نشان می‌دهد که خیلی‌ها آرزویش را دارند و مدام امنیت و پیشرفتش را سرکوفتمان می‎زنند. کشوری که کارشناسان بومی و داخلی‌اش سالهاست که به افولش اذعان دارند. آمار تکان دهنده از تجاوز و نقض حریم شخصی بانوان و کودکان و یا رکود اقتصادی بی سابقه این کشور در طول سال‌های اخیر، به وضوح چهره بدون روتوش ایالات متحده یا همان کشور متمدن غرب را به رخ جهان می‌کشد. هدف این نیست که بگوییم در ایران، هیچ مشکلی وجود ندارد و یا همه چیز بر وفق مراد است، نمی‌گوییم از آمار فقر و بیکاری در کشور بی‌اطلاعیم؛ نمی‌گوییم که نقدی بر عملکرد دولت و به‌ویژه سیاست خارجی نداریم، از قضا هدفمان این است که صدای ملت را از تریبون فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به گوش دولتمردان برسانیم و بگوییم آقای رئیس جمهور و هیئت دیپلماسی کشور، عزت و شرافت مردم ایران بهای سنگینی دارد، پس برای حفظ شأن مردم، به روی آن‌هایی که مسبب اصلی تحریم‌ها و جنگ اقتصادی تمام عیار علیه ایران عزیز هستند، لبخند نزنید. این مطالبه مردم و کاربران فضای مجازی است؛ 

در جریان همین خود تحقیری‌ها نقدی هم بر تقلیدهای برخی از رفتار و عادات غربی‌ها داریم، آنها که چند وقتی است در برابر افاضات غربی‌ها دست از پا نشناخته و در راستای تخریب فرهنگ و تمدن ایرانی و اعتلای فرهنگ نامناسب غربی و اروپایی مسابقه گذاشته‌اند و همگی در تلاشند تا گوی سبقت را از دیگری بربایند. منظور همان سلبریتی‌هایی است که به اصطلاح قرار است الگوی جوانان باشند اما می‌بینیم که برخی افراد مشهور به ویژه آن دسته  که شناخته‌تر هستند با ترویج فرهنگ غربی در مسیر شکست ارزش‌ها پیش می‌روند. شاید فراموش کرده‌اند که در جای جای تاریخ، این ایران بوده که سردمدار تمدن و فرهنگ جهان بوه است. 

کلام آخر

ایران عزیز با تمام فراز و نشیب‌ها و  تمام روزهای سخت فراموش نشدنی‌اش امروز در عرصه‌های بین‌المللی به جایی رسیده است که حرفی برای گفتن داشته باشد. امروز دیگر دشمن نمی‌تواند مرزهای امنیت جمهوری اسلامی را تهدید کند. اقتدار نظامی ایران تا جایی پیشرفته است که می‌تواند به راحتی عملکرد ابرقدرت‌های جهان را زیر سوال ببرد. نمونه‌اش همان پهپاد آمریکایی که هنوز رنگ آسمان ایران را ندیده، هشیارانه شکار شد. امروز ایران در بسیاری از زمینه‌های پزشکی حرف اول را می‌زند. پیشرفت‌های هسته‌ای و کسب رتبه‌های برتر در ماراتن‌های علمی‌ همه و همه حکایت از کشوری دارند که در سایه تحریم‌های شدید جهانی و ممانعت‌ها و سنگ اندازی‌های بسیار به اینجا رسیده است. 

اینجاست که فرمایش پیامبر اسلام (ص) مصداق می‌یابد؛ علم اگر در ثریا باشد، باز هم مردانی از پارس به آن دست خواهند یافت. پس بیاییم با نگاهی منصفانه‌ و در عین حال متعصبانه‌تر در مورد کشور عزیزمان به قضاوت بنشینیم و با ادامه خودتحقیری‌، در زمین دشمن بازی نکنیم

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضای مجازی ایران آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم

وقتی شما حیاء جامعه را مورد سؤال قرار می‌دهید، مردم را دعوت به اخلاق نمی‌کنید و بی اخلاقی موضوع شما قرار می‌گیرد، خبر خطای یک نفر میلیون‌ها لایک می‌خورد، ولی خبر ابداع چهار تا لایک بیشتر نمی‌خورد؛ بعد باعث می‌شود که یک کمپانی خارجی این ابداع را ببرد. کلاهی که طرفداران جمهوری اسلامی روی سر آن گذاشتند این بود که موضوع ایدئولوژیک جمهوری اسلامی که می‌خواست غرب‌ستیزی داشته باشد و بعد انسجام فرهنگی ایجاد کند را به ظاهر افراد تغییر دادند؛ بعد زنان موضوع قرار گرفتند.

استاد جامعه‌شناسی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه مسأله حجاب ابعاد عجیب و غریب ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی پیدا کرده است، گفت: وقتی شما حیاء جامعه را مورد سؤال قرار می‌دهید، مردم را دعوت به اخلاق نمی‌کنید و بی اخلاقی موضوع شما قرار می‌گیرد، خبر خطای یک نفر میلیون‌ها لایک می‌خورد ولی خبر ابداع چهار تا لایک بیشتر نمی‌خورد؛ بعد باعث می‌شود که یک کمپانی خارجی این ابداع را ببرد.

جماران در خبری نوشت: کلاهی که طرفداران جمهوری اسلامی روی سر آن گذاشتند این بود که موضوع ایدئولوژیک جمهوری اسلامی که می‌خواست غرب‌ستیزی داشته باشد و بعد انسجام فرهنگی ایجاد کند را به ظاهر افراد تغییر دادند؛ بعد زنان موضوع قرار گرفتند.

مشروح گفت‌وگو با تقی آزاد ارمکی را در ادامه می‌خوانید:

فرمانده انتظامی کشور چند روز پیش اعلام کرد که «موضوع عفاف و حجاب را کاملا فرهنگی و اجتماعی می‌بینیم و اصلاً امنیتی و انتظامی نمی‌بینیم». شما به عنوان جامعه شناس ریشه مسائل اجتماعی از جمله این قضیه را چطور می بینید؟

به نظر من حجاب یک موضوع اساسی نیست، ولی در شرایط امروز دارد اساسی می‌شود و متأسفانه ابعاد عجیب و غریب ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی پیدا کرده و درگیری، تزاحم و برخورد هم از دل آن در آمده است. لذا من مسأله حجاب را بیشتر مسأله امنیتی می‌دانم؛ تا یک مسأله فرهنگی و عقیدتی. یک علت اساسی نگاه من این است که به طور پنهان وارد یک جنگ شده‌ایم و شاید در موضع پیچیده‌ترین جنگ زمانه قرار گرفته‌ایم. یک زمانی جنگ کلاسیک و اشغال سرزمینی بود؛ مثل جنگ عراق علیه ایران که همه آدم‌ها می‌توانستند ببینند واقعا جنگ اتفاق افتاده؛ چون سرزمین ما اشغال شده و صدام آثار و نشانه‌های فرهنگی را ویران کرده بود. امروز بر خلاف گذشته وارد جنگ شده‌ایم بدون اینکه این اتفاقات بیفتد و این تخریب‌های صورت بگیرد. ما الآن در جنگ با همه غرب قرار گرفته‌ایم.

تمام جهان را در مقابل خودمان قرار داده‌ایم

یعنی شما هم قائل به «جنگ ترکیبی» هستید که در حاکمیت بر آن تأکید دارند؟

کاملا؛ در جنگ با غرب به معنای وسیع آمریکا، اروپا و حتی روسیه قرار گرفته‌ایم. تمام جهان را در مقابل خودمان قرار داده‌ایم و ما در مقابل جهان قرار گرفته‌ایم و طبیعی است که این شرایط نیاز به اعلام وضعیت امنیتی دارد. یعنی جمهوری اسلامی الآن نمی‌تواند اعلام کند که ما حکومت نظامی هستیم و کسی حرکت نکند که مبادا نیروهایی اقدام کنند و شرایط جنگی به هم بریزد. مثلا اسرائیل از ترس حمله ایران اعلام شرایط اضطرار کرد و مردم جمع کردن آب و مواد غذایی را شروع کردند و به پناهگاه رفتند. در واقع به نوعی اعلام شد که ایران می‌خواهد حمله کند و شما آماده باشید. ولی جمهوری اسلامی هیچ وقت اعلام نکرد که امکان دارد اسرائیل ایران را بزند.

شرایط جامعه ایرانی کاملا خاص شده، بدون اینکه ما قصد ورود به جنگ داشته باشیم

به نظر من امروز به طور نانوشته و پنهان حکومت نظامی برقرار شده است. مثلا اگر کسی بخواهد در دانشکده من را ببیند، درها بسته است و هیچ کس به جز دانشجو حق ورود به دانشکده ندارد؛ این وضعیت پنهان به معنای این نیست که شما سراپا در مقابل غرب قرار گرفته‌اید و اراده جنگ دارید؛ شرایط جامعه ایرانی کاملا امنیتی شده، بدون اینکه ما قصد ورود به جنگ داشته باشیم. وقتی قصد ورود به جنگ نداریم، باید مسائل داخلی خودمان را حل کنیم.

عرضم این است که حکومت ما مثل اسرائیل به جامعه اعلام نمی‌کند که من وارد جنگ شده‌ام. وقتی گفته شد احتمالا تعدادی اشیاء خارجی در آسمان اصفهان بودند، تحت هیچ شرایطی آژیر کشیده نمی‌شود؛ ولی شرایط امنیتی است و همه نیروهای نظامی و امنیتی آماده‌باش صد درصد هستند و پلیس و نیروهای امنیتی در شهر آشکارا حضور گسترده دارند. شما برای این سطح از حضور نیروها در شهر مستمسک نیاز دارید؛ و پدیده‌ای به نام «حجاب» اینجا موضوعیت پیدا می‌کند. کنترل انضباط اجتماعی و اخلاق اجتماعی موضوع می‌شود به خاطر اینکه ساده‌ترین و قابل دسترس‌ترین موضوعی که می‌تواند جامعه را تحت تأثیر قرار بدهد و کل نیروها را سازماندهی کند تا وارد قصه شوند، همین است.

تا وقتی شرایط امنیتی از دستور کار جمهوری اسلامی خارج نشود، ماجرای زد و خورد، درگیری و حضور نیروهای انتظامی و امنیتی در سراسر شهرها به نام حجاب باقی خواهد ماند؛ الّا اینکه ما از این شرایط عبور کنیم. یعنی احساس کنیم که نه غرب می‌خواهد ما را سرنگون کند، نه اسرائیل اراده‌ای دارد و نه ما اراده ورود به جنگ داریم. یعنی جامعه یواش یواش دارد می‌فهمد که اسرائیل که نمی‌خواهد ما را بزند و غرب هم که اراده اشغال سرزمین ندارد که بخواهد جایی را بزند.

جنگ با ایران همیشه در دستور کار آمریکا بوده است

به نظر می‌رسد اگر در آمریکا دولت جمهوری‌خواه بر سر کار بود، شرایط پیچیده‌تر می‌شد. مثلا اگر به جای بایدن، ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود، شاید به جنگ هم می‌رسید. از سوی دیگر آمریکا الآن در قضیه اوکراین درگیر است و نمی‌خواهد وارد درگیری نظامی دیگری شود. نظر شما در این خصوص چیست؟

اینها دلایل آمریکایی است که چرا وارد این ماجرا نشده‌اند؛ ولی جنگ با ایران همیشه در دستور کار آمریکا بوده است. اما چرا در این شرایطی که اجماع بین‌المللی هم وجود دارد، اقدام صورت نمی‌گیرد؟ این از بحث ما خارج است. ولی جامعه می‌بیند که همه چیز برای یک جنگ آماده بود ولی انجام نشد؛ پس می‌گویند که جنگ منتفی است. وقتی این در افکار عمومی شکل بگیرد، گزاره شرایط اضطرار از منظر نظام سیاسی و حضور همه جانبه نیروهای امنیتی منتفی خواهد شد.

گام دوم سیاست‌های حجاب نمی‌تواند با مسیر فعلی دنبال شود

گام دوم سیاست‌های حجاب نمی‌تواند با مسیر فعلی دنبال شود و باید توجیه‌های اجتماعی و فرهنگی بدهند. وقتی فرمانده انتظامی کشور می‌گوید که مسأله ما امنیتی نیست و اجتماعی و فرهنگی است، نشان می‌دهد که حساسیت امنیتی منتفی است، الآن دنبال توجیهی برای حضورشان به لحاظ فرهنگی و اجتماعی هستند.

اساسا چرا مسأله حجاب در دستور کار جمهوری اسلامی قرار گرفت؟ مگر جمهوری اسلامی امروز با بی‌حجابی رو به رو شده است؟ مگر از روز اول با این مسایل رو به رو نبوده است؟ من معتقدم که ایران از اول با بی‌حجابی رو به رو بوده است. به دلیل اینکه جامعه ایرانی متنوع است؛ به لحاظ دینی، قومیتی، زبانی، جفرافیای سرزمینی و فرهنگی. ما اصرار کردیم که قالب واحدی در باب حجاب برای زنان طرح کنیم. خود «ارائه قالب واحد» به سرعت درون و بیرون نظام آلترناتیوهای خودش را پیدا کرد. مثلا وقتی روی چادر تأکید شد، قالب‌های جدیدی مثل مانتو و روسری آمد و حجاب اداری و حجاب بازار و غیره درون حکومت درست شد.

ما از این غفلت کرده‌ایم که جامعه ای متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم

یعنی یک تکثر در عین وحدت همیشه شکل گرفته؟

در خود جامعه نگاه کنید. مثلا اقوام مختلف ایرانی یکی از یکی عفیف‌تر و باحجاب‌تر هستند. البته مفهوم «غیرت» و حمایت از خانه و همسر و ناموس در برخی اقوام بیشتر از جاهای دیگر است. ببینید که در همین اقوام ایرانی چه تنوع حجابی وجود دارد؛ در حالی که خودش خیلی متنوع با حجاب مرکزی و حاشیه‌های شمالی و جنوبی است، داخل خودش چقدر تنوع به لحاظ موقعیت‌های فرهنگی و قبیله‌ای جاری و ساری هست. شما یک شکل خیلی تاریخی، مهم، مطلوب و قابل دفاع حجاب لری، کردی، آذری، کاشانی، رشتی و... دارید. اصلا جامعه به لحاظ حجاب متنوع بوده و داخل همان مقوله حجاب و بی‌حجابی قابل حل بوده است. مثلا حجاب خانم‌های پیر و جوان را ببینید که چقدر فرق می‌کند. ما از این غفلت کرده‌ایم که جامعه متنوع به لحاظ حجاب و بی‌حجابی بوده‌ایم.

ما هیچ وقت جامعه برهنه نبوده‌ایم و برهنگی برای غرب بوده است/ کلاهی بر سر جمهوری اسلامی رفت که باید جامعه یکسان و یکدست شود

ما هیچ وقت جامعه برهنه نبوده‌ایم و برهنگی برای غرب بوده است. سخت‌ترین دوره‌ای که حجاب رسمی چادر را حاکم کردیم، این را در زیست اجتماعی می‌دیدیم و در خانه ما جاری بود و در ورزشگاه، عروسی، خلوت و بازار ما وجود داشت. حالا چرا یک دفعه یادشان می‌آید باید اینها را همسان کند؟ این بر می‌گردد به قصه مهمی که در جمهوری اسلامی در دستور کار قرار گرفت؛ و آن «یکسان‌سازی فرهنگی» است. کلاهی بر سر جمهوری اسلامی رفت که باید جامعه یکسان و یکدست شود.

 

اصلا تجربه بشری برای سیاستگذار فرهنگی ما مهم نیست و تجربه زیسته مردم ایران هم اهمیت ندارد

برخی اندیشمندان معتقدند این یکدست‌سازی در هیچ جای دنیا نتیجه مطلوب نداشته و همه آنها شکست خورده است. از شوروی گرفته تا خود ایران که دوره پهلوی اول به شکل دیگری این یکدست‌سازی را شاهد بوده‌ایم. این تجربه‌ها نمی‌توانست درس‌آموز باشد؟

اصلا تجربه بشری برای سیاستگذار فرهنگی ما مهم نیست و تجربه زیسته مردم ایران هم اهمیت ندارد و قرار نیست به تجربه گوش کنند. بر اساس یک ضرورت‌های تاریخی انقلاب اسلامی شکل گرفت و همه گروه‌های سیاسی و فرهنگی آنجا بودند. وقتی جمهوری اسلامی شکل گرفت، این تنوع را یادمان رفت و به یک ایدئولوژی پناه بردیم. آنجا بود که یواش یواش دموکراسی، توسعه و امثال اینها را تعطیل کردیم. آدم‌هایی که درون این ایدئولوژی عمل می‌کنند، دیگران را به نگاه رقیب می‌بینند؛ لذا به حرف کسی گوش نمی‌دهند و فقط در گزاره‌های درون ایدئولوژی عمل می‌کنند.

مردم با فرهنگ کسانی هستند که قابلیت تنظیم زندگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی خودشان را در بدترین و بهترین شرایط دارند

ایرانیان هیچ وقت مردمان بی‌عفتی نبوده‌اند؛ تن‌فروشی همیشه پدیده نظام‌های سیاسی است. به نظر من گروه‌های گنگ که یک نوعی خودشان را با نظام سیاسی هم تنظیم کرده‌اند، فحشا، دزدی و اعتیاد را دامن می‌زنند؛ پس فحشا یک پدیده سیاسی است. چون مردم با فرهنگ کسانی هستند که قابلیت تنظیم زندگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی خودشان را در بدترین و بهترین شرایط دارند؛ در بدترین شرایط نمی‌میرند و در بهترین شرایط مست نمی‌شوند.

دیگر خبرها

  • هارپی بزرگترین عقاب جهان (+عکس)
  • تصویر حیرت‌انگیزی که واقعیت منظومۀ شمسی را نشان می‌دهد
  • نقشه اصلی براندازان خدشه وارد کردن به عنصر انسجام است
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • رادان: هر نوع حجابی برای دشمن یک پرچم ایران شده
  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • هر نوع حجابی برای دشمن یک پرچم ایران شده است
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور